Online Coaching

Just a Coach met meer dan 30 jaar ervaring in de top van het bedrijfsleven biedt vanaf heden ook online coaching. Het voordeel voor jouw organisatie is dat coaching flexibel kan worden ingezet én er wordt op reiskosten en reistijd bespaart. De coachees kunnen zo makkelijk zelf bepalen waar en wanneer de coaching plaatsvindt; voor het werk, op het werk, thuis, in de avonduren of in het weekend. Ideaal als er in jouw organisatie ook avond-, nacht- en weekenddiensten plaatsvinden.

Door snel en ad hoc op deze wijze ondersteuning en coaching aan te bieden aan uw medewerkers, kunt u uitval en burnout voorkomen en de effectiviteit en samenwerking optimaliseren.

Er zijn verschillende soorten trajecten, variërend van losse, eenmalige sessies en een uitgebreid traject. Zie hier het overzicht:

Kort consult 1 sessie

(120 min per sessie, hulpvraag wordt vooraf gemaild)

Denk hierbij aan: doel bepalen van vergadering/gesprek, pep talk, overleg over voorval, persoonlijke doelen en resultaatgebieden vaststellen, feedback op een voorstel of email, feedback op POP of PAP. Refreshment gesprek uit eerder traject, kort overleg over werkdruk, kort overleg over onzekerheden en zelfafwijzing.

Medium traject 4-8 sessies

(120 min per sessie, hulpvraag wordt in eerste sessiekort besproken)

Denk hierbij aan feedback op presentatievaardigheden, overleg over lastig gesprek met medewerker, collega of werkgever, voorbereiden van een klantgesprek, voorbereiden voortgangs- of functioneringsgesprek; zowel voor werkgever als werknemer, omgaan met werkdruk en het voeren van onderhandelingsgesprekken.

Uitgebreid traject 8-14 sessies

(120-150  min pers sessie, grondige intake met resultaatgebied.)

Denk hierbij aan leiderschapsvraagstukken, beperkende overtuigingen mbt de eigen mogelijkheden, bewust worden van kwaliteiten en die gericht inzetten, carrière/loopbaan ondersteuning, burnout preventie, het creëren van draagvlak tijdens verandering, resultaat gericht én klantgericht werken, het behalen van teamdoelstellingen.

Strippenkaart

Deze verschillende soorten consulten kunt je los inkopen of met een strippenkaart. Het voordeel van een strippenkaart voor jouw organisatie is dat alle 3 de type consulten kunt afnemen op 1 kaart tegen een gereduceerd tarief, het de administratie vereenvoudigt. Bovendien geeft de kaart van te voren zicht geeft op de investering (geen verassingen) en hoe die vervolgens wordt benut.

Online coaching: de techniek

Online coaching kan op verschillende technische manieren plaatsvinden, bijvoorkeur via Zoom. Dit is een gratis service met perfecte videokwaliteit. Het enige wat er nodig is, is een computer of

smartphone met internetverbinding en camera. Onze ervaring is dat met online coaching hetzelfde rendement kan worden behaald als met een face to face sessie.

Fiscaal voordeel

De trajecten van Just a Coach zijn voor ondernemers en organisatie tussen de 60 en 80% fiscaal aftrekbaar.

Neem voor vragen of overleg gerust contact op of probeer de online coaching uit tijdens een vrijblijvende intake!! Info@justacoach.nl

Niet alleen kan deze investering uw leven diepgaand verrijken, 5% van de winst gaat ook rechtstreeks naar The Breadfruit House Dominica Foundation!!

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift” … Albert Einstein